ONZE VISIE

een eerlijk advies en een praktische oplossing

We zeggen u waarop het staat. We weten zeker dat u een objectief en eerlijk advies ook meest apprecieert. We streven in de eerste plaats naar een praktische en minnelijke oplossing voor uw probleem. We zetten steeds hard in op bemiddeling indien hiertoe een mogelijkheid bestaat. Onderhandelen waar mogelijk, maar ook gedreven procesvoering indien noodzakelijk.

Het belang van u als cliënt staat voor ons altijd voorop.

kwaliteit en specialisatie

Door het veelvoud aan regelgeving, wordt het steeds moeilijker om als advocatenkantoor een kwaliteitsvolle full service te kunnen bieden.
Als nichekantoor verkiezen wij specialisatie om aan u de kwaliteit te kunnen garanderen die u verdient. Wij willen immers een toegevoegde waarde bieden voor u als klant. Ons kantoor heeft ondertussen een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in de materies die we behandelen.

persoonlijke aanpak en aanspreekbaar

U bent verzekerd van een persoonlijke aanpak van uw dossier. Laat zeker niet na uw vragen te stellen. We geven graag uitleg bij wat komen zal.

We doen ons best om zo bereikbaar mogelijk te zijn. U bereikt ons ongetwijfeld het gemakkelijkst via e-mail. Telefonisch kan u ons ook bereiken op het nummer 056 90 22 20, maar we geven graag toe dat we niet makkelijk bereikbaar zijn via telefoon. Let wel, op donderdagnamiddag werken we op ons kantoor telefoonvrij.  Op andere dagen is het kantoor in principe bereikbaar vanaf 8u30 tot 12u30 en van 14 uur tot 19u30. Indien u op een ander ogenblik telefoneert, laat u best een voicemailbericht na met vermelding van uw telefoonnummer. Dan zullen we u zo snel mogelijk terug contacteren.

samenwerken met u als cliënt en met andere specialisten

Uw inbreng als klant is van doorslaggevend belang in de afwikkeling van uw dossier. Luisteren naar uw verhaal is erg belangrijk. Alle stappen in uw dossier worden ook uitvoering met u besproken. Uw probleem moeten we samen oplossen. Wij waken er ook over dat u met regelmaat van de klok op de hoogte wordt gebracht van de stand van zaken in uw dossier.

Wij zijn ook grote voorstander van nauwe samenwerking met andere specialisten, zoals onder andere milieuconsultants of -coördinatoren, andere advocaten, architecten, landmeters en notarissen. Wij geloven dat dergelijke samenwerking in de toekomst steeds belangrijker zal worden. 1 + 1 = 3.

duidelijke afspraken en transparantie

Bij de aanvang van het dossier, worden meteen duidelijk afspraken gemaakt over wat uw kosten zullen zijn. Deze afspraken zitten vervat in het document tot opstart van het dossier. Hierbij zitten ook de algemene voorwaarden gevoegd.
Bovendien moet u steeds weten waarvoor u betaalt. Wij factureren op regelmatige basis en krijgt u steeds een gedetailleerd overzicht van onze prestaties in uw dossier. We streven hierbij zoveel mogelijk transparantie na, wat, zo blijkt, ook wordt geapprecieerd.

onafhankelijk

Het kantoor is politiek neutraal en onafhankelijk.

We opteren ervoor om zowel voor als tegen overheden op te treden. Net zoals het begeleiden én bestrijden van projecten. Dat houdt ons scherp.