advocaten » BRAM VANDROMME

 bram

Na ervaring op te doen als advocaat bij de kantoren CMS DeBacker, Publius en Verbist advocaten, werd door Bram Vandromme op 1 augustus 2011 BRAMVANDROMME advocatenkantoor opgestart. Het advocatenkantoor specialiseert zich in administratief recht, omgevingsrecht en vastgoedrecht, waarbij wordt opgetreden voor particulieren, ondernemingen, overheden en andere professionelen zoals advocaten, (milieu)consultants, architecten, landmeters en notarissen.

Naast zijn praktijk als advocaat, doceert Bram Vandromme de vakken ‘ruimtelijke ordening’ en ‘milieurecht’ bij Syntra West in de opleidingen ‘ondernemer/zaakvoerder’, ‘vastgoedexpert’ en ‘milieucoördinator (niveaus A en B)’ en geeft hij op regelmatige basis voordrachten, opleidingen en workshops in het kader van zijn specialisaties. Tot voor kort was Bram Vandromme eveneens werkzaam als assistent ‘publiek recht’ aan de Katholieke Universiteit van Leuven, afdeling Kortrijk. Bram maakt ook deel uit van de redactieraad van TOO, Tijdschrift voor Omgevingsrecht Een actueel overzicht van de voordrachten en publicaties, vindt u hier.

Op 1 april 2017 werd Bram door de Minister van Omgeving aangesteld als extern deskundige bij de gewestelijke omgevingsvergunningscommissie (GOVC) voor een periode van 4 jaar.

Tenslotte is Bram ook actief aan de balie van Kortrijk. Tussen 2010 en 2016 was Bram bestuurslid van de Conferentie van de Jonge Balie van Kortrijk, waarvan ook twee jaar als voorzitter (2014 – 2016). Vanaf 1 september 2016 is Bram verkozen als lid van de raad van de Orde van advocaten van de balie van Kortrijk en lid van de IT commissie van de Orde van Vlaamse Balies.

Voor rechtstreeks contact: bram@bramvandromme.be